Οι Υπηρεσίες
μας

Αξιοποιούμε τη συλλογική μας εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 20 ετών στον απαιτητικό τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων για να προσφέρουμε απλές και αποτελεσματικές λύσεις σε ιδιοκτήτες που αναζητούν τη μέγιστη απόδοση για το ακίνητο τους.

simple & effective solutions

Διαχείριση Starter

Εισαγωγική υπηρεσία διαχείρισης bnb και ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης για ιδιοκτήτες που θέλουν να ξεκινήσουν να αξιοποιούν τo ακίνητο τους.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι νέοι στον κόσμο της διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και χρειάζονται μια επαγγελματική λύση για να δουν το ακίνητο τους να αρχίσει να αποδίδει.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχείριση Advanced

Advanced υπηρεσία διαχείρισης στα πρότυπα ενός ξενοδοχείου για μέγιστη απόδοση.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία με βραχυχρόνιες μισθώσεις και είναι έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Με απλά λόγια, φανταστείτε έναν όμιλο ξενοδοχείων να διαχειρίζεται το ακίνητο σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχείριση Branded

Είτε το θέλουμε είτε όχι, η προσφορά ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι τόσο μεγάλη που το ακίνητο έχει γίνει πλέον προϊόν.

Η καταχώριση σε πλατφόρμες πολλές φορές δεν είναι αρκετή και απαιτείται μια περαιτέρω διαφοροποίηση για να έχει το ακίνητο μια δίκαιη θέση μάχης στην υπερανταγωνισιτκή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαχείριση Custom

Εξειδικευμένες λύσεις για ιδιοκτήτες περισσότερων του ενός ακινήτων ή ιδιοκτήτες μοναδικών ακινήτων που απαιτούν ειδική προσέγγιση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Our Brands

Hotelo Hotelo LV Bemyguest Bemyguest Comfort Olympian Greco classic Greco Budget

Our Distribution Partners

Airbnb Booking Expedia Google Tripadvisor Trivago Vrbo